Lirik Lagu Bedo Agomo - Via Vallen feat. Wandra

Lirik Lagu Via Vallen feat. Wandra - Berikut ini lirik lagu dari Via Vallen & Wandra yang berjudul Bedo Agomo. Yuk dukung terus artis / musisi Indonesia agar selalu memberikan lagu-lagu yang bagus untuk kita semua.

Lirik Lagu Bedo Agomo - Via Vallen feat. Wandra

Lirik Lagu Bedo Agomo

mulo abot isun kelangan riko
tapi sun kudu ngelilakeno
roso welas hang mageh isun songgo
sun pisah mergo ono bedone agomo

kari gampang riko medot welas iki
ngertio riko wong lanang hang sun demeni
sun sing ngerti apuwo dadi gedigi
kurang paran tah saktemene isun iki

sun akoni (sun akoni) welas riko temenanan
sak temene isun yo wedi kelangan
isun ikhlas (isun ikhlas) tapi isun mageh welas
mergo bedo agomo medot taline roso

mulo abot isun kelangan riko
tapi sun kudu ngelilakeno
roso welas hang mageh isun songgo
sun pisah mergo ono bedone agomo

kari gampang riko medot welas iki
ngertio riko wong lanang hang sun demeni
sun sing ngerti apuwo dadi gedigi
kurang paran tah saktemene isun iki

sun akoni (sun akoni) welas riko temenanan
sak temene isun yo wedi kelangan
isun ikhlas (isun ikhlas) tapi isun mageh welas
mergo bedo agomo medot taline roso

sun akoni (sun akoni) welas riko temenanan
sak temene isun yo wedi kelangan
isun ikhlas (isun ikhlas) tapi isun mageh welas
mergo bedo agomo medot taline roso

0 Response to "Lirik Lagu Bedo Agomo - Via Vallen feat. Wandra"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel